SAMSUN / CANİK - Dereler Ortaokulu

Avrupa Kalite Etiketi aldık

eTwinning Projemiz “Grab Your Popcorn! Watch and Speak!” Avrupa Kalite Etiketi Aldı.

İngilizce Öğretmenimiz Yasemin BARIK’ın yürütücülüğünü yaptığı Grab Your Popcorn! Watch and Speak!  eTwinning projesi ulusal kalite etiketinin ardından Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirildi. Proje, Türkiye’den 6, Romanya, İtalya, Sırbistan, Ukrayna, Makedonya ve Gürcistan’dan 6 okulun katılımı ile toplam 12 ortakla gerçekleştirilmiştir.

Filmler aracılığıyla yabancı dilde konuşma becerisini gelişirtirmeyi hedefleyen projemizde, öğrencilerimiz Türk ve yabancı okullardaki arkadaşlarıyla filmler üzerine İngilizce konuşup, çeşitli web 2.0 araçlarıyla etkinlikler yaptılar. Final ürünü olarak ortak kısa animasyon filmi çektiler.

Emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Tüm etkinliklerin yer aldığı eTwinning sanal proje sergimizi aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz.

23-06-2023

Yayın: 23.06.2023 - Güncelleme: 23.06.2023 11:26 - Görüntülenme: 184